Faciliteiten

Kamers

Onze 4 ruime gastenkamers zijn luxueus ingericht in landelijke stijl. Elke kamer heeft een dubbele boxspring (180×200) met allergievrije dekbedden en katoenen bedlinnen, een aparte zithoek met zetel, bureautafel en televisie, en een badkamer met inloopdouche. Op de kamers zijn faciliteiten voorzien voor (gratis) koffie en thee.

Er werd aandacht besteed aan het ecologisch aspect: de kamers hebben vloerverwarming op warmtepomp en zonne-energie, de muren werden geleemd en er is uitsluitend led-verlichting.

Het hele gebouw is rookvrij. Roken kan uiteraard op het dakterras of in de tuin.

Ontbijtruimte met dakterras

De ontbijtruimte met dakterras kan ook ’s avonds gebruikt worden als ontspanningsruimte. Een uitgebreid assortiment aan (streek)bieren, wijnen en andere drankjes maken het verblijf compleet.

Fietsenstalling

Er is een gemeenschappelijke afgesloten bergruimte voorzien waar gasten hun fietsen kunnen stallen of natte kleren kunnen drogen. Materiaal om fietsen schoon te maken en kleine herstellingen uit te voeren, is voorzien.

Tuin

Parking

Aan het einde van de oprit zijn parkeerplaatsen voor onze gasten.

Ontbijt

Het royale ontbijt wordt met liefde door Raf klaargemaakt. Heb je specifieke dieetwensen zoals gluten- of lactosevrij, meld dit dan bij je reservatie. Wij houden hier graag rekening mee.

Maaltijden

Voor gasten die op daguitstap gaan, maken we graag een lunchpakket. Of vraag naar onze tips voor restaurants in de nabije omgeving.

Zakelijke overnachtingen of vergaderen

Voor onze gasten die vroeg uit de veren moeten om tijdig hun zakenrelaties te ontmoeten, kan het ontbijt op aanvraag geserveerd worden vanaf 6.30 uur.

 

 


startpagina    kamers    reserveren    foto’s    ligging    contact    hoefsmid    nuttige links    activiteiten

Advertentie